CCP User

CCP User

Published in Nyheter(Forsiden)
 |  onsdag, 26 oktober 2016 11:20

(Pressemelding Oslo 3.10.16) 
TV-selskapet Discovery Networks Norway, som eier blant annet TVNorge, og IFPI Norge, som representerer internasjonale og norske plateselskaper, er enige om en ny musikkavtale. Det gir Discovery retten til å bruke kommersiell musikk i sine programmer.

– Dette er en avtale vi er veldig glade for å få på plass. Musikken er et viktig element i innholdet vårt, den hjelper oss å skape den stemningen og vekke de assosiasjonene vi ønsker blant våre seere. Denne avtalen gir oss muligheten til å velge blant verdens beste artister og de mest kjente låtene fra inn- og utland. Det betyr mye for vår fremtidige produksjon av programinnhold og promoteringen av dette, sier programdirektør i Discovery Networks, Eivind Landsverk.

– Vi er veldig glade for å ha landet en avtale med Discovery om bruk av kommersiell musikk på deres kanaler. Musikk har en sentral plass i TV-produksjoner, og vi er glade for at Discovery nå kan benytte den musikken de ønsker fra hele det store repertoaret av norske og internasjonale utgivelser som IFPIs selskaper besitter, sier Marte Thorsby i IFPI Norge.

Den nye avtalen gir Discovery rett til å bruke kommersiell musikk i sine programmer, både når det gjelder visning for tradisjonell lineær-TV og såkalt «on demand»-innhold.

Discovery Networks Norway er Norges nest største kommersielle TV-aktør, og sender kanaler som TVNorge, MAX, FEM, VOX, TLC, Discovery Channel, Eurosport og Eurosport Norge.

IFPI Norge representerer de største plateselskapene i verden, inkludert Sony Music, Universal Music og Warner Music, i tillegg til en rekke mindre norske plateselskaper. Rundt 1400 store og selvstendige selskaper i mer enn 65 land er i dag medlemmer av IFPI internasjonalt.

For mer informasjon, kontakt:

Espen Skoland
Kommunikasjonsdirektør
TVNorge og Discovery Networks
Tlf: 959 39 083
Epost: espen.skoland@sbsdiscovery.no

Marte Thorsby
Managing Director IFPI Norge
Tlf: 996 02 959
Epost: marte.thorsby@ifpi.no

Published in 2016
 |  onsdag, 26 oktober 2016 11:16

Norges offisielle salgslister: Her kan du se hvilke artister som har gjort det best på salgslistene i september. På singellista finner vi Julie Bergan som beste norske på 11. plass. På albumlista finner vi både Kygo og Tix høyt oppe. 
Se hele listene her: Singel / AlbumNyeste troféer

Chris Abolade - Tranquilo
Cezinando - Botanisk hage
Elly Ekko - Ikke Si Det Til Pappa
Khalid - American Teen
Khalid - Young Dumb & Broke
Se alle...

Kontakt oss

IFPI Norge
Kristian Augusts gate 10
0164 Oslo
Tlf.: 22 99 31 00
Mail: ifpi@ifpi.no