fredag, 06 oktober 2017 14:09

Topp 40 september 2017

Written by
Rate this item
(0 votes)

Norges offisielle topplister for september 2017. Her viser vi topp 40 av salgslistene (album og singel) samt topp 40 av det mest spilte på radio i september 2017.

Salgslistene:
Albumlista: På topp troner Susanne Sundfør med utgivelsen "Music For People In Trouble". Hun følges av XXXTENTACION på andreplass med utgivelsen "17", og Ed Sheeran på tredje med utgivelsen "÷ (Divide)". Susanne Sundfør er da denne måneden beste norske artist, fulgt av Motorpsycho med utgivelsen "The Tower". 
Se hele lista her: albumlista topp 40

Singellista: I september er det Astrid S med låta "Think Before I Talk" som gjør det best. Marshmello feat. Khalid kommer på en fin andreplass med sin siste singel "Silence", og Avicii feat. Sandro Cavazza ender opp på tredje med låta "Without You". Astrid S er dermed beste norske artist på singellista. Hun er også å finne på 8. plass med låta "Such a Boy". 
Se hele lista her: singellista topp 40

Radiolista: Denne måneden er det Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry og Big Sean med låta "Feels" som er på topp. På andreplass finner vi Charlie Puth med låta "Attention" og på tredje ligger Astrid S med låta "Think Before I Talk". Neste norske artist finner vi på plass nr. fire: Dagny med låta "Wearing Nothing". 
Se hele lista her: radiolista topp 40

Read 2388 times Sist endret på mandag, 06 november 2017 15:43

Nyeste troféer

Chris Abolade - Tranquilo
Post Malone - Better Now
Post Malone - Rockstar
Post Malone - Psycho
Alexander Rybak - That's How You Write A Song
Se alle...

Kontakt oss

IFPI Norge
Kristian Augusts gate 10
0164 Oslo
Tlf.: 22 99 31 00
Mail: ifpi@ifpi.no