onsdag, 09 januar 2019 13:38

Topp 40 - Desember

Written by
Rate this item
(0 votes)

Norges offisielle topplister for desember 2018.


 Desember 18

Albumlista: 
Kurt Nilsen er tilbake! Hans julealbum "Have Yourself A Merry Little Christmas" kom på 1.plass i desember. Den følges av Sia med "Everyday Is Christmas (Deluxe)". Unge Ferrari med sitt nye album "Midt Imellom Magisk og Manisk" dukker opp på 3.plass, og Michael Bublé med "Christmas" på 4.plass. Andre norske artister å finne på topp 40 album listen for desember er blant annet Odd Nordstoga, Alan Walker og Hanne Krogh. 

Se hele topp 40 lista her: albumlista topp 40 

Singellista: 
"Juletragedien" av Erik Follestad og Linni Meister ligger på topp for denne måneden. Mariah Carey ligger rett under på en 2.plass med låten "All I Want For Christmas Is You". På en 3.plass finner man Wham! med låten "Last Christmas". Andre norske på topp 40 singel listen fra desember er Maria Mena med "Home For Christmas", The SPlayers med låten "Nå Er Det Jul", Kurt Nilsen, Alan Walker og TIX blant annet. 

Se hele topp 40 lista her: singellista topp 40

Radiolista: 
Denne måneden er det Ariana Grande med den populære låten "Thank you, next" som er på topp på radiolisten, etterfulgt av Alan Walker feat. Au/Ra og Tomine Harket med "Darkside". Rett under finner man Astrid S med låten "Emotion" og benny blanco, Halsey og Khalid med låten "Eastside" på 4.plass. Andre norske artister å finne på radiolisten er Sigrid, No. 4, Eva Weel Skram, Chris Holsten og Ina Wroldsen blant annet. 

Se hele topp 40 lista her: radiolista topp 40 

Read 2473 times Sist endret på mandag, 28 januar 2019 12:53
More in this category: « Topp 40 - uke 52

Nyeste troféer

Ezzari - Dør for deg
Ezzari - Casablanca
Michael Kiwanuka - Cold Little Heart
Michael Kiwanuka - Home Again
Stina Talling - BlimE - Mer Enn God Nok
Se alle...

Kontakt oss

IFPI Norge
Kristian Augusts gate 10
0164 Oslo
Tlf.: 22 99 31 00
Mail: ifpi@ifpi.no