Print this page
mandag, 06 august 2018 10:40

Topp 40 - Juli 2018

Written by
Rate this item
(0 votes)

Norges offisielle topplister for juli 2018. 


 July18

Albumlista: 
På topp finner man Drake med sitt nyeste album "Scorpion". Han følges av albumet til XXXTENTACION andreplass med utgivelsen "?" og Post Malone med sitt album "Beerpongs & Bentleys" er på 3.plass. Kygo er denne månedens best norske artist, fulgt av blant annet Rotlaus, Cezinando og Emilie Nicolas. 

Se hele topp 40 lista her: albumlista topp 40

Singellista: 
I juli måneden er det Mads Hansen med låten "Sommerkroppen" som gjør det best. K-391 feat. Alan Walker, Julie Bergan og SEUNGRI ligger rett under med låten "Ignite", og Clean Bandi feat. Demi Lovato med "Solo" finner du på 3.plass. Mads Hansen og K-391, Alan Walker, Julie Bergan og Seungri gjør det best fra norske artister. Rett under finner man Kygo feat. Imagine Dragons med "Born To Be Yours", og andre norske på topp 40 listen er TIX med låten "Shotgun", SEEB, Dagny med "Drink About", Kygo feat. Miguel "Remind Me To Forget", Tungevaag & Raaban med låten "All For Love", og Cess med "Drømmemannen".

Se hele topp 40 lista her: singellista topp 40

Radiolista: 
Denne måneden er det David Guetta og Sia med låten "Flames"som er på topp på radiolisten, etterfulgt av Post Malone med "Better Now" på 2.plass. På 3.plass finner vi Dennis Lloyd med "Nevermind", og rett under er K-391 feat. Alan Walker, Julie Bergan og SEUNGRI med den populære låten "Ignite". Andre norske artister å finne på radiolisten er Ina Wroldsen med låten "Strongest", Sigrid med "High Five", Mugisho med "Pressure" og Philip Emilio med "Nummen" for å nevne noen.

Se hele topp 40 lista her: radiolista topp 40

 

Read 2516 times Sist endret på onsdag, 12 september 2018 10:03
Elin Selberg Sigurdson

Latest from Elin Selberg Sigurdson