mandag, 11 juni 2018 13:36

Topp 40 - mai 2018

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Norges offisielle topplister for mai 2018. 


 TOPP40 MAI18

Albumlista: 
På topp finner man Post Malone med sitt nyeste album "Beerbongs & Bentleys". Han følges av albumet til Avicii på andreplass med utgivelsen "True" og The Weeknd med sitt album "My Dear Melancholy" er på 3.plass.
Kygo er denne månedens best norske artist, fulgt av blant annet Cezinando, Rotlaus og Sondre Justad.

Se hele topp 40 lista her: albumlista topp 40

Singellista: 
I mai er det Post Malone med låten "Better Now" som gjør det best. David Guetta og Sia ligger rett under med låten "Flames", og Dennis Lloyd med "Nevermind" finner du på 3.plass. K-391, Alan Walker, Julie Bergan og Seungri med låten "Ignite" gjør det best fra norske artister der den kom på 1.plass i uke 22. Rett under finner man norske Seeb og Dagny sin låt "Drink About", og andre norske med topp 40 listen er Kygo feat. Miguel "Remind Me To Forget", Tungevaag & Raaban med låten "All For Love", Chris Abolade med "Tranquilo" og Broiler med "A Little Longer".

Se hele topp 40 lista her: singellista topp 40

Radiolista: 
Denne måneden er det Rudimental, Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen med låten "These Days" som er på topp på radiolisten, etterfulgt av Kygo feat. Miguel med "Remind Me To Forget" på 2.plass. På 3.plass finner vi David Guetta og Sia med låten "Flames", og rett under er Charlie Puth feat. James Taylor med låten "Change" fra Charlie Puth´s nye album "Voicenotes". Andre norske artister å finne på radiolisten er Odd Nordstoga med låten "Halleluja", Donkeyboy med låten "It´ll Be Alright" og CLMD feat. Skinny Days med "Slow Me Down" + mange flere. 

Se hele lista her: radiolista topp 40

Read 3112 times Sist endret på onsdag, 18 juli 2018 14:44
More in this category: « Topp 40 - uke 23 Topp 40 - uke 24 »

Nyeste troféer

Ezzari - Dør for deg
Ezzari - Casablanca
Michael Kiwanuka - Cold Little Heart
Michael Kiwanuka - Home Again
Stina Talling - BlimE - Mer Enn God Nok
Se alle...

Kontakt oss

IFPI Norge
Kristian Augusts gate 10
0164 Oslo
Tlf.: 22 99 31 00
Mail: ifpi@ifpi.no