Vi koser oss med norsk musikk!

Topplistene for uke 12 i 2020 viser at norsk musikk topper alle salgslistene.

Det er norske utgivelser både på Topplista singel, album og vinyl. På Topplista singel suser TIX opp på første plass i sin andre uke på lista, med låta Kaller på deg. TIX har også tidligere toppet Topplista singel med låta Jeg vil ikke leve, og har hatt mange låter inne på topp40.

På Topplista album er det Cezinando som troner med albumet Et godt stup i et grunt vann. Han har nå toppet Topplista album i fire uker, dvs helt siden albumet kom ut.

På Topplista vinyl ligger DeLillos på topp med utgivelsen Dum som et menneske limitert utgave. Det er deres første uke inne på Topplista vinyl med denne utgivelsen. Forrige uke var det Tommy Tokyo med utgivelsen The Remaining Days of Life Limited Edition som lå på topp, og uka før var det Kvelertak med Splid som toppet.

Marte Thorsby, direktør i IFPI Norge AS, sier: «Veldig gøy å se at norske artister topper alle salgslistene denne uken. Det betyr at det norske publikum verdsetter den gode, norske musikken, og samtidig støtter opp i en tid som er vanskelig for mange artister.«