Månedens prat: Agnes Kristiansen

Månedens prat er et kort intervju med en bransjeprofil. Vi har denne gangen snakket med Agnes Kristiansen, Marketing Director Local i Sony Music.

Agnes Kristiansen

Marketing Director Local, Sony Music

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg heter Agnes Kristiansen, og er Marketing Director Local i Sony Music. Jeg er også prosjektleder, og jobber tett på inspirerende artister som Emma Steinbakken, Musti, Kamelen, Stig Brenner og Arif.

Vil du dele et inspirerende prosjekt du jobber med?

Det skjer mye spennende hos oss til enhver tid, og jeg blir inspirert av dyktige kolleger og artister hver dag. Den siste tiden har jeg latt meg inspirere og imponere av skapergleden og drivkraften artistene våre, og artist-Norge generelt har vist. I en tid med avlyste turneer og konserter, hvor det ville vært lett å resignere, har artistene produsert kanskje mer enn noen gang. Jeg gleder meg til å få oppleve all denne fantastiske musikken live.

Det blir veldig spennende å følge reisene til Emma Steinbakken, Musti og KAMARA videre. Tre enorme talent, sterke forbilder og viktige stemmer for fremtiden. Lytt til dem <3

Dere i Sony signerer rett som det er nye og unge talentfulle artister. Hvordan jobber dere med å finne disse? Hvordan kan en som helt ny, ukjent artist ende opp med en kontrakt hos dere?

Vi er alltid interesserte i å oppdage nye talenter, det være seg via konserter, nettverk, sosiale medier, innsendt musikk eller annet. Mitt beste tips er å være aktiv og synlig – både i sosiale medier og irl, og send oss gjerne musikk! 

Selvfølgelig er musikken, talentet og evnen til å røre eller engasjere det som kommer først, men vi ser også etter drivkraft og vilje. Til syvende og sist er et gjennombrudd beinhard jobb, og vi snakker ofte om at artisten selv må ville det –  enda mer enn oss og resten av teamet rundt. Ingenting er mer spennende og givende enn å få være med å gjennomføre artistens visjon.

Vi er ute etter noen gode anbefalinger vi kan dele med leserne i nyhetsbrevet. Vil du by oss på følgende anbefalinger?

Favorittalbum
(for tiden)

Det går MYE i «Donda» om dagen. Sushi x Kobes «Døden lever lengst» er også en tilbakevendende favoritt hver høst. 

Favorittbok

Akkurat nå leser jeg «Brorskapet – en historie om drapet på Benjamin Hermansen» av Anne Bitsch. En vond, men viktig historie om hva som kan skje når rasistiske holdninger får løpe fritt, og som definitivt og dessverre er høyst relevant i dag 20 år etter.

Favorittpodkast

Vanskelig å velge bare en, men den jeg hører mest på er nok «Må på behandling» med Morten Ramm og Vegard Tryggeseid. Er også stor fan av forumet Christine Dancke har skapt med sin pod, bra for både artist og fan ❤

Favorittrestaurant

Brutus i Oslo og Landmark i Bergen (+ #14 fra Pizzeria Pietra på Vålerenga for alltid ❤ )