Månedens prat: Tonje Hovde

Tonje Hovde

Daglig leder, Tylden & Co

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg er Tonje Hovde, jeg jobber som daglig leder i Tylden. Vi er en familiebedrift som brenner for å utvikle norske artister og produser musikk til folket.

Vil du dele et inspirerende prosjekt du jobber med?

Akkurat nå jobber jeg med veldig mange flotte og spennende prosjekter, vi har Carina Dahl som er på vei oppover og er så ambisiøs og positiv å jobbe med. Vi har en ny countrypop gruppe som kaller seg River, som vi skal jobbe internasjonalt med fremover, og Jone, en ung nykommer med masse talent. Så gleder vi oss til at artister kan begynne å spille live igjen!

Bransjen er på vei ut av en krevende periode. Hvordan har dere som selskap jobbet de siste månedene for å komme dere helskinnet ut av pandemien?

Ja, og vi gleder oss!:) Vi har egentlig brukt tiden godt. Vi har ryddet på CD lageret vårt på Rjukan og avviklet all fysisk salg av CD og Vinyl. Så har vi oppgradert systemene våre, og kan nå tilby våre artister helt ned i månedlige avregninger. Vi har også styrket staben og har nå fått inn folk med topp kunnskap i sosiale medier markedsføring og strategier. Vi er klare og ivrige etter å ta fatt på masse spennende prosjekter fremover.

Hvilke artister skal du se og høre på i sommer?

Rotlaus, Cir.Cuz, Carina Dahl og mange fler, så mange jeg kan!:)